Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Cascina Massara

Der er ingen varer
Cascina Massara

Vinproducenten Cascina Massara:

I 2013 købte Gian Carlo Burlotto sine 3 brødre ud af familievirksomheden, der i over 110 år havde produceret vin i en af de bedste Barolo-kommuner, nemlig Verduno. Sammen med sin søn Gianluca kører han nu selv forretningen videre, og dyrker med stor succes husets 10 hektar med de klassiske piemontesiske druesorter og Verduno-specialiteten Pelaverga, der vinificeres til en tør, aromatisk rødvin.

Den kalkholdige lerjord, som udgør de fleste af Massaras marker, stimulerer produktionen af smagsintense og aromatiske vine i det hele taget. Det gælder også cuvéerne i vores sortiment. Fra solide, velafbalancerede Barbera´er over kropsfyldige Langhe Nebbiolo til pivåben og moden klasse Barolo.

Burlotto sidder på nogle af Piemontes bedste vinmarker, og behøver ikke gøre de store innovative krumspring for at glæde sine kunder. Det klarer standardsortimentet af vine helt af sig selv.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning