Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Enoitalia

Der er 1 vare.
Enoitalia

Vinproducenten Enoitalia:

Big is beautiful. Som det moderne navn antyder, er Enoitalia et forholdsvis nyt foretagende, men gennem hårdt arbejde og (naturligvis) velsmagende vine, er firmaet vokset eksplosivt fra sin begyndelse i 1986 til i dag, hvor Enoitalia er blandt de vigtigste aktører i den italienske vinverden. Familien Pizzolo, der står bag Enoitalia, er ikke selvhøjtidelige vinmagerkunstnere, der laver svært tilgængelig dogmevin, men håndværkere der laver saftig og lettilgængelig vin for folket. Det er ikke vin, der skal forstås på egne præmisser eller kræver årtiers lagring, men umiddelbar og uforfalsket drikkeglæde nu og her.

Den klare filosofi skinner igennem på alle fronter, med enkle og letforståelige etiketter, skruelåg og en vinstil, der drives af enkelhed, saftighed, friskhed og drikbarhed. Enoitalia står ikke for strenge terroirtanker, fodtrampede hyperlokale druer og tænksomme indadvendte vine. De vil lave vine, der drikkes og nydes og skåles i.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning