Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Bodegas Patrocinio

Der er ingen varer
Bodegas Patrocinio

Vinproducenten Bodegas Patrocinio:

Bodegas Patrocinio er et kooperativ beliggende i den lille by Uruñuela i underregionen Rioja Alta. Vineriet er fra 1958 og benytter druer fra omkring 200 små lokale vinbønder. Bodegaen har dermed en central rolle i lokalmiljøet og et stort ansvar for de lokale bønders overlevelse og trivsel. Et ansvar, der tages meget alvorligt. Som det generelt er gældende for Rioja, producerer Bodegas Patrocinio fortrinsvis rødvin lavet på Tempranillo.

Der produceres pt. 21 forskellige vine fordelt på 15 røde, 2 roséer, 3 hvide og en enkelt mousserende (cava). Vinene er opdelt i fire forskellige serier, hvor vi hos Goldenwine har valgt at fokusere på Zinio-serien. Zinio er et produkt af druer fra særligt udvalgte parceller, som samtidig er de ældste, kooperativet råder over.

Formålet med vinene er at kombinere det ekspressive og det elegante til en kompleks serie af vine i en moderne riojansk stil.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning