Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Cascina Sant Eufemia

Der er ingen varer
Cascina Sant Eufemia

Vinproducenten Cascina Sant Eufemia:

Som så mange andre italienske jordbrug tilbyder Sant´Eufemia bondegårdsferie, men det er på ingen måde det, der har gjort virksomheden berømt i og omkring landsbyen Sinio, 15 km stik syd for Alba 7-8 km øst for Barolo. Det har til gengæld produktionen af de klassiske Langhe-druer, Dolcetto, Nebbiolo og Barbera og den mindre kendte Birbet, som parret Chiara og Paolo Andreis dyrker på sølle 3 hektar.

Det bliver til omkring 15000 flasker om året, men det har holdt familien i live. Siden Chiaras far købte ejendommen i 1976. De fire druesorter bliver til fem forskellige vine, herunder en sød vin på Birbet-druen, en særlig piemontesisk ved navn Sot-vos, der er baseret på Barbera, men med udtræk af Kinin. Så har man hørt det med. Frugten dyrkes ikke økologisk, men at passe miljøet og at respektere det lokale terroir er meget påliggende for familien Andreis. Skulle du komme forbi, kan du overnatte på et af vingårdens fem værelser.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning