Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Donelli Vini

Der er ingen varer
Donelli Vini

Vinproducenten Donelli Vini:

Vinserien Giacobazzi produceres af Donelli Vini, hvis 110 hektar vinmarker pryder hjertet af Emilia-Romagna, en laber lille smørhulsregion mellem Veneto i nord og Toscana i syd. Her grundlagde Adolfo Donelli husets produktion i 1915, og i dag er virksomheden en del af Il Gruppo Donelli, som ledes af Antonio Giacobazzi og hans sønner Alberto og Giovanni. 

De driftige herre eksporterer til flere end 40 lande og har netop åbnet kontor i Shanghai. Hvis du troede, Lambrusco var en lille nicheforretning, kan du godt tro om. Men selvom den berømte (og berygtede) boblerødvin fra omkring Modena nok er Donellis primære fokus, forvaltes ekspertisen ud i perlende stilarter også i en række andre produkter.

Vi har valgt at begynde samarbejdet med udgangspunkt i tre smukke sommervine, som sandsynligvis vil bringe glæde til lidt flere, end det havde været tilfældet med Lambruscoen. Den diskussion tager vi en anden gang. I første omgang kan du nyde den tørre Prosecco og to halvtørre vine på hhv. Moscato Giallo og Moscato Rosé, sidstnævnte en smuk tøserosé til bryllupskagen og strandfester.

Velkommen i sortimentet til Giacobazzi, og god fornøjelse til os andre.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning