Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i Frankrig

Der er 161 varer.

Vinproducenter i Frankrig:

De mest feterede vinproducenter i Bordeaux, Bourgogne og Rhône er i det store hele uberørte af krisen, men den almindelige gode vinbonde og vinproducent, har fået det sværere. Nye marker er dukket op og har afhjulpet en del af problemerne.Når det er sagt, er Frankrig stadig verdens førende producent af kvalitetsvine, både når det gælder top og mellem segmentet. De har en enestående og bredt udvalg af verdens ypperste vine fra Champagne til Bordeaux.

Vi har nedenunder, samlet de franske vinproducenter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.

Underkategorier

 • Ackerman
  Vinproducenten Ackerman: Da Jean Baptiste Ackerman i sin tid rejste fra Champagne til Saumur, var det svært at forudse den store betydning, han ville få for vinproduktionen i Loire. Han ankom i 1811 til området ved St. Hilaire-St. Florent, hvor han omgående faldt for såvel vinen som sin fremtidige kone, Emélie Laurance. Med købet af en gammel kalkstenskælder var fundamentet således lagt for det kommende vinfirma, Ackerman-Laurance. Ackerman, som firmaet blot kaldes i dag, er nu blandt de førende producenter i Loire. Man har langsomt opkøbt marker rundt omkring i Loire, men for at efterkomme den stadig stigende efterspørgsel, har man set sig nødsaget til også at opkøbe druer på kontrakt fra områdets mindre producenter. Huset har gennem generationer specialiseret sig i at fremstille mousserende vine, primært efter den originale champagne-metode (der hedder Méthode Traditionelle uden for Champagne-området), hvor an dengæringen foregår på flaske og ikke i store tanke. Ud over de mousserende vine producerer  Ackerman også en lang række hvide, Rosé og røde vine, der alle bærer præg af områdets terroir. Som man næsten kan læse, har huset vokset sig stort, og de små kældre, der tidligere indeholdt nogle få hundrede flasker, strækker sig i dag 7 kilometer ind i undergrunden og indeholder flere millioner flasker.
 • Alexandre Bonnet
  Vinproducenten Alexandre Bonnet: Historien om Alexandre Bonnet Champagne går langt tilbage, og firmaet har dets ophav i den fantastiske landsby "Les Riceys". Med tre forskellige appelationer d'origine Contrôlée (AOC), er det et enestående sted til vinfremstilling. Med 2086 hektar vinmarker er det det største vinproducerende distrikt i Champagne-regionen. Takke være de geologiske og geografiske egenskaber, er Riceys vinmarker også blandt de vinproducerende områder, der tilbyder de bedste Pinot Noirs i Côte des Bar. Helt tilbage i 1934 begyndte Lucien Noble at vokse deres egne vinstokke. Hans passion blev videregivet til de næste generationer, indtil 1970 hvor René, Serge og Alain Bonnet grundlagde Alexandre Bonnet-mærket. AlexandreBonnet Champagne ejer over 45 hektar vinmarker og er i dag et klassisk Champagne-hus. SelvomAlexandre Bonnet ikke er et af de største Champagne-huse, så er de alligevel store nok til at have et team af specialister, som dækker alle områder produktionen igennem. Når der er sagt så er de alligevel små nok til kun at gøre brug af druer fra egne marker. Her får man altså det bedste for to verdener. Al deres Champagne er autentiske, og fremhæver specielt Pinot Noir-sorten med vintage-årgange som i fx deres "Noir Extra Brut", "Blanc de Noirs" og "Perle Rosée", samt den ikoniske "Rosé des Riceys". Hugh Johnson har nævnt Alexandre Bonnet som et meget anbefalelsesværdigt hus i den sydlige del af Champagne. Han skriver også at firmaets vinmarker passes med stor omhu, hvilket giver Alexandre Bonnet faste og karakterfyldte Champagner, samt stor frugt og potentiale til lagring. Rosé des Riceys er en fransk AOC-vinappellation i det sydlige Champagne-område. Rosé des Riceys er Rosé-vine som er lavet på Pinot Noir-druen og bliver produceret af bl.a. Alexandre Bonnet-huset. De er meget "burgundiske" i deres smagsprofil, og produceres langt fra hvert år. Hos Alexandre Bonnet vælger man kun at producere Rosé des Riceys, når Pinot Noir-druerne opnår den tilstrækkeligemodenhed. Det er altså yderst eksklusive dråber, der er tale om. Druerne høstes i La Forêt som er et sted udelukkende med sydvendt eksponering - et sted som Alexandre Bonnet bruger til deres Rosé des Riceys. Den samlede produktion i området af Rosé de Riceys er cirka 40000 flasker årligt. Det betyder, at vi tale om ganske begrænsede mængder. Man fadlagrer ikke vinene hos Alexandre Bonnet-huset.
 • Baron Philippe de Rothschild
  Vinproducenten Baron Philippe de Rothschild: Rothschild dynastiet stammer fra Frankfurt i Tyskland, hvor Amschel Mayer Rothschild (1744-1812) var vekselerer. Han fik 5 sønner, hvilket hver af de 5 pile i logoet symboliserer. Den ældste Amschel (1773-1855) overtog faderens forretning. Salomon (1774-1855) rejste til Wien som bankier. Nathan (1777-1836) rejste til London og grundlagde firmaet vi i dag kalder Baron Philippe de Rothschild - med 1. Cru slottet Ch. Mouton Rothschild i spidsen. Den fjerde søn Carl (1788-1856) blev bankier i Napoli i Italien, og den yngste søn James (1792-1868) grundlagde i Paris - Baron de Rothschild (Lafite) - med Ch. Lafite Rothschild i spidsen. Mouton Cadet er et af de mest succesfulde vinbrands i verden - og det mest kendte fra Bordeaux. Firmaet producerer i dag vin i Bordeaux, Langedoc og Chile, men startede oprindeligt i Medoc med vine, som hele verden talte om - og stadig gør! Konceptet har altid været at producere kvalitetsvine typiske for deres område. Trods meget stort "know-how", har man aldrig været bange for at gå nye veje. Det er almindeligt kendt, at Baron Philippe de Rothschild i alle de områder, hvor man har været involveret i vinproduktion, har vist vejen til bedre vine, takket være stor teknisk kompetence. I dag er det Baroness Philippine de Rothschilds (1933-2014) tre efterkommere: Camille, Philippe og Julien Rothschild der er ved roret.
 • Bouchard Aîné & Fils
  Vinproducenten Bouchard Aîné & Fils: På vejen som fører rundt om Beaunes absolutte centrum ligger et smukt og stilfuldt palæ. Det er et af byens historiske bygninger, som lokalt kaldes "Hotel du Conseiller du Roy". Det er ikke noget hotel, men man er meget velkommen til at besøge huset og kældrene. Det er her det gamle vinhus Bouchard Aîné & Fils har adresse. Og det er her, at man kan opleve fortiden og nutiden smelte sammen i traditioner, som er mere aktuelle end nogensinde. Vi skal finde starten på Bouchard Aîne & Fils i første halvdel af 1700-tallet. Michael Bouchard var manufakturhandler fra Grenoble. Han rejste jævnligt gennem Bourgogne på sin vej til Flandern og Belgien, hvor han solgte sine varer. Ofte købte han nogle flasker Bourgognevin for at tage med til sine kunder. De var åbenbart så tilfredse med hans valg, at de bad ham bringe mere af den gode vin. Det gav ham lyst til, sammen med hans søn, at blive vinhandlere. Og i 1750 etablerede de sig som sådan i Beaune, og blev blandt de første virkelige vinkøbmænd i distriktet. Et job som er gået i arv fra generation til generation. Fra ældste søn til ældste søn (Aîné betyder ældste). Et stærkt familiefirma, som altid har spillet en central rolle i Beaunes politiske liv. Mest markant var Paul Bouchard (1814-1898), som var borgmester og præsident for Hospice de Beaune. Bouchard Aîne & Fils har vine fra 20 forskellige Bourgogne appellationer. Fra Chablis til Macon, gennem Côte de Nuits, Côte de Beaune og CôteCharlonnaise. Der er vine med den regionale Bourgogne appellation. Der er Villages appellationer som Mercurey, Volnay, Gevrey-Chambertin osv. Der er Premiers og Grand Crus (Charmes Chambertin, Corton osv.). Man gør meget ud af, at hver enkelt vin afspejler, nøjagtig hvor den kommer fra.
 • Celliers Jean D'Alibert
  Vinproducenten Celliers Jean D'Alibert:                  Etableret i 1978, er Les Celliers Jean d'Alibert et vinfremstillings- og handelsselskab. Det er et aktieselskab, hvor hovedparten af kapitalen afholdes af en gruppe kooperative vingårde ved navn Union des Producteurs du Haut Minervois.  Det beskæftiger 35 personer, og dets styrke ligger i kvaliteten af sine medarbejdere, som alle er meget entusiastiske og dynamiske såvel som erfarne og dedikerede (gennemsnitsalderen er 40 og den gennemsnitlige erfaring er 15 år). Les Celliers Jean d'Alibert er beliggende i Rieux-Minervois-området ved foden af det sorte bjerg. En stor mangfoldighed af jordbund og klima kan findes på tværs af alle de vinproducerende vinfremstillingsvirksomheder, samt mange forskellige druesorter og forskellige produktionsmetoder. Resultatet af denne mangfoldighed er evnen til at producere mange forskellige vinstile, der altid er autentiske og generøse. 6 vindyrkningsvirksomheder repræsenterer 6000 ha vinmark og 350 000 hl vin, alle produceret af 1000 vinavlere og 50 ansatte. Koncernen udfører således en vigtig økonomisk og social rolle i udviklingen af Minervois-regionen som helhed. Siden 2001 har Les Celliers Jean d'Alibert løbende udviklet sig for at opfylde de højeste krav til kundernes kvatet. Deres standarder og effektivitet understøttes af BRC, IFS, BIO-CE og BIO-CE NOP certificeringer.
 • Château de Pommard
  Vinproducenten Château de Pommard: Château de Pommard er i dag den største private vingård i Bourgogne. Vinene fra Château de Pommard har prydet de fineste spiseborde, siden det 17. århundrede, og er indbegrebet af fransk topkvalitet. De 20 hektarer vinmarker, tilhørende den samme ejer, er omringet af en to meter høj stenmur. Vinene fra Château de Pommard regnes blandt de fineste fra Bourgogne.
 • Château des Alouettes
  Vinproducenten Château des Alouettes: Château des Alouettes ligger i landsbyen Générac ca. 12 km fra Nimes. Navnet Alouettes betyder lærke og stammer tilbage fra starten af 1900-tallet, hvor utallige jagtselskaber blev afholdt i de vildtrige vinmarker omkring slottet. Slottet ejer mere end 20 hektar vinmarker som har været i Larguier-familiens eje gennem flere generationer.
 • Château La Tour de By
  Vinproducenten Château La Tour de By: Château La Tour de By er et familieejet vinslot, og er et af de mest berømte navne i Médoc siden det 16. århundrede. Etiketten prydes af Bys fyrtårn fra 1825, der har guidet sejlskibene gennem Girondefloden fra bakketoppen 300 meter fra floden. Der findes 3 Cru Bourgeois klassificeringer, Cru Bourgeois, Cru Bourgeois Superior og Cru Bourgeois Exceptionnel. Vinen har siden 1932 haft klassificeringen Cru Bourgeois Superior og er tillige medlem af den prestigefyldte "Union des Grands crus de Bordeaux", hvor de 100 bedste slotte i Bordeaux er medlemmer, heriblandt de 60 Grand Cru Classé (1855) slotte. I 2007 valgte slottet at melde sig ud af Cru Bourgeois klassificeringen, da det ikke højnede brandet "La Tour de By". Château La Roque de By cru Bourgeois er 2. vinen til Château La Tour de By. Vinene fra Château La Tour de By har et særdeles godt omdømme, hvilket bl.a. skyldes det exceptionelle terroir området byder på. De gunstige forhold giver intens farve og modne tanniner til vinen, samt en perfekt sammensat og hemmelighedsfuld dybde i smagen der byder på en helt særlig smagsoplevelse. Vinstokkene passes og plejes således at de aldrig bærer for mange druer eller giver for stort udbytte. Markernes placering tæt på Girondefloden og havet giver en perfekt luftgennemstrømning mellem vinstokkene, hvilket hjælper til at holde druernes kvalitet helt i top år efter år.
 • DAD Cooperative
  Vinproducenten DAD Cooperative: Produceret af DAD Cooperativet, som målbevidst opkøber de bedste vingårde rundt i Frankrig. Herefter deles erfaring og ambition med det enkelte vinslot, og en produktionsplan sammenfattes i fællesskab. Vi har udvalgt disse topvine fra Languedoc.
 • Demazet
  Vinproducenten Demazet: Efter foreningen af vingården Terres d'Avignon Morières lès Avignon og Cave Canteperdrix i Mazan, "DEMAZET vinmarker" bekræfter, at disse to huse beliggende mellem Rhône og Ventoux ... sådanne "to Mazets" ( små provencalske huse) eller noget "Demazet" i hjertet af Provence. Det er siden 1. juli 2015 som unikke signatur "DEMAZET VINEYARDS" konsoliderer i samarbejde med to kældre, bliver et symbol på kvalitet engagement og fælles værdier. - 245 vinproducenter - Vineyard område: 1.400 ha - gennemsnitlige produktion af 71.500 hl. "For at sublimere den rigdom af vores land, og krav til nøjagtighed er konstant forpligtet til at tilbyde dig autentiske vine og enestående. " De vinproducenter kombinere knowhow og lidenskab af vin på denne jord, den mest prestigefyldte af Rhone-dalen. Terroir Côtes-du-Rhône Ved porten til den gamle pavelige by, er de sydligste vinmarker på venstre bred af Rhone. Det strækker sig fra Fontaine-de-Vaucluse nær Avignon, og på en bakke, der strækker byen Caumont-sur-Durance end Vedène. Ventoux terroir Beliggende ved foden af Mont Ventoux, specielt den sydlige skråning, er den jord beliggende i byen Mazan. En grøn perle i Provence, med landskaber formet af menneskehænder, som vinstokke deler plads med et væld af andre provencalske kulturer.
 • Domaine Des Corbillieres
  Vinproducenten Domaine Des Corbillieres:
 • Domaine Duplessis
  Vinproducenten Domaine Duplessis: Omtrent midt mellem Gigondas og Châteauneuf-du-Pape, i nærheden af byen Jonquiéres. Laver Lionel Duplessis Côtes du Rhône, der kombinerer det saftige og krydrede bærpræg, der er typens varemærke, med seriøse og dybe toner. De omtrent 22 hektar dyrkes efter alle kunstens regler og uden kemiske sprøjtemidler, hvilket afspejles i kælderarbejdet, der bygger på ideer om kontrolleret naturlighed.  Det betyder meget begrænset svovlbrug, klaring med æggehvider og meget let filtrering, men der er dog ikke tale om decideret naturvin, da Lionel insisterer på f.eks. temperaturkontrol og afstilkning. Visse radikale biobønder anser muligvis den slags for unødvendig indgriben, men til gengæld sikrer det en ren vin med klar og imødekommende frugt. Et domæne der på fornem vis udtrykker præcis, hvad det er Rhône kan, og hvorfor vi danskere i den grad har taget områdets vine til os.
 • Domaine du Vieux Lazaret
  Vinproducenten Domaine du Vieux Lazaret: Navnet Vieux Lazaret kan dateres tilbage til 1700-tallet, hvor der i byen Châteuneuf-du-Pape lå et hospice drevet af munkeordenen Les Lazaristes. De tog sig af syge og trængende. Bygningerne forfaldt efter pesten i 1720 til ruiner og blev i 1800-tallet overtaget af familien Quiot, der brugte dem til landbrugsbygninger. Idag er de udvidet og moderniseret og danner rammer om Vignobles Jérôme Quiot. Quiot-familien ændrede i 1915 navnet til Domaine du Viuex Lazaret. Den lille borg, der afbilledes på etiketterne er "Tour de Lhers", som lå ved et overgangssted ved Rhônefloden. Borgen har været i familiens eje siden 1795 og har været familiens hovedsæde i perioder. Nutidens familie på stedet er Geneviéve og Jérôme Quiot samt børnene Florence og Jean Baptiste. Alle de bedste parceller er - ned til 1 meters dybde - dækket af kartoffelstore, runde sten, der er frygtelige at arbejde i. En skovl eller hakke holder ikke længe i de marker. Men alle disse runde, lyse sten har stor betydning for druerne. Om dagen reflekterer de solens stråler, så druerne også får lys nedefra, og om natten virker de som varmedunke, der afgiver al den varme, de har suget til sig i dagens løb.
 • Domaine Laroche
  Vinproducenten Domaine Laroche: Historien om Domaine Laroche starter i 1850, og er tæt forbundet til udviklingen af Chablisområdet og dets vinmarker. På det tidspunkt er der hverken juridiske afgrænsinger af markerne, og heller ingen drueklassifikationer. Vinproducenterne måtte blot udforske området for at finde de bedste placeringer. Domaine Laroche var blandt disse pionerer, og et århundrede senere og ved ubønhørlig teknisk innovation afslører vinene fra Laroche den karakteristiske profil fra deres terroirs og særligt den bemærkelsesværdige Chablis karakteristik. Den endeløse søgen efter ekstraordinære terroirs har været et vartegn for Laroche gennem de sidste 20 år og Laroche har marker i både Languedoc, Chile og Sydafrika. Laroche har marker fordelt over hele Chablis, det største område er ca. 4 hektar. Firmaet beskæftiger cirka 60 personer, hvoraf de 30 arbejder i markerne. Laroche har ca. 30 parceller i Chablis og her er de 30 arbejdere fordelt, og har fokus på hver deres klima. Der findes cirka 300 producenter i Chablis og Chablis står for 20 % af den samlede produktion af vin i Bourgogne, 33 % af vin fra Bourgogne er hvidvin.
 • Domaine Moreux
  Vinproducenten Domaine Moreux: Vinfremstilling har været en tradition i familien Moreux i flere generationer. Patrice Moreux, og hans to sønner Arnaud og Julien, er fra vinlandsbyen Les Loges. Her dyrker de ca. 35 hektar i Pouilly-sur-Loire.  Patrice Moreux dyrker samtidig 5 hektar Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter.
 • Domaine Serguier
  Vinproducenten Domaine Serguier: Domaine Serguier ejes af Daniel Nury som er 5 generation på denne super skønne vingård som dyrker vin efter princippet af naturen skal klare så meget selv og Daniel griber kun ind hvis det skulle blive nødvendigt. Her laves kun 1300 flasker hvid Chateauneuf-de-Pape, 11000 flasker rød Chateauneuf-de-Pape og 1500 flasker rød Chateauneuf-de-Pape Cuveé Revelation. Daniel bruger meget tid om vinteren på at udvikle sine vine til det perfekte.
 • Dopff au Moulin
  Vinproducenten Dopff au Moulin: Omkring 1900-tallet var det den innovative Julien Dopff der var leder af vinhuset. Han var altid på udkig efter nye metoder til vinfremstillingen. Under verdensudstillingen i Paris i år 1900, fik han demonstreret "methode champagnoise" og forskede herefter i to år, hvilket frembragte en helt ny type vin. Julien havde alle de gode betingelser opfyldt: gunstigt klima, god jord og druen Pinot Blanc. Vinen blev en stor succes og var begyndelsen på den i dag verdensberømte Crémant d'Alsace.  Alsaceflasken skabes: Julien blev grebet af skabertrang da de første maskinfremstillede flasker blev produceret i 1894. I 1913 prøsenterede han hele den franske vinbrance for en ny flaskeform - den såkaldte "flütée" - der med sine elegante slanke linier tydeligt adskiller sig fra andre vinflasker. Branchen troede ikke på at flasken kunne bevare vinens smag og aroma og forkastede ideen. For at modbevise dette sendte Julien et antal flasker med skib til Australien og retur. Branchen blev overbevist og gav ved vinudstillingen i 1914 i Strasbourg Dopff's flaskevin en sølvmedalje for en "særdeles vellykket succes". Dette bevirkede at de langhalsede Alsaceflasker nu kunne erobre Paris, Frankrig og resten af verden. Familien Dopff blev således den første hovedleverandør af vine til de store dampskibe og postbåde, der sejlede kloden rundt. Tidligere var vinene blevet sendt rundt i verden i tønder og tappet på flasker ved bestemmelsesstedet, men Julien fik ideen til Alsacevinen kan tappes på flasker på det sted hvor den er produceret. Denne idé blev dog først gennemført ved et dekret i 1972 i Frankrig.
 • Fabien de Lescure
  Vinproducenten Fabien de Lescure: Beliggende i bjergene over landsben Fleurie, det område af Bouroniére, familiens ejendom på 11 hektar, har en smuk jord, granitisk sand. Fabien de Lescure vinifies og ældre sine vine med respekt for traditionen.  Der produceres to vine af stor finesse, elegant og frugtagtig, perfekt udtryk for deres unikke druesort, Gamay. Godset er certificeret "TERRA VITIS", er det ofte tildeles på forskellige konkurrencer og citeret i flere guider: Hachette, Gilbert & Gaillard og ikke mindst Bettane.
 • Familien Morlat
  Vinproducenten Familien Morlat: Ejendommen Château de I´Abbaye er beliggende i landsbyen Saint Laurent I´Abbaye. Vingården grænser op til selve klosteret af samme navn. Ejendommen tilhører familien Morlat, og det har den gjort lige siden 1850. I dag er det de to brødre Pascal og Patrice, der styrer de 14 hektar med stor respekt for tradition og perfektion. Igennem de seneste 5 år har brøderne istandsat og fornyet ejendommen, og har i dag, de helt optimale betingelser for produktion af gode kvalitetsvine. Vingårdens marker har en helt fremragende eksponering og er beplantet med 100 % Sauvignon Blanc, der dyrkes omhyggeligt. 
 • Les Grands Chais France
  Vinproducenten Les Grands Chais France:
 • Louis Tollet
  Vinproducenten Louis Tollet: Champagnehuset Louis Tollet ligger i den kendte Champagneby, Epernay i Marne-dalen, syd for "Champagnehovedestaden", Reims.
 • Mailly
  Vinproducenten Mailly: Dette - for området - beskedne Champagnehus (kun 500,000 flasker årligt). er grundlagt i 1929 af vinbønder bosiddende omkring Mailly, Alle besiddende Grand Cru-marker. Af de 319 marker i hele Champagne-distriktet, er kun 17 fundet værdige til at bære betegnelsen "Grand Cru". Alle Mailly Grand Cru Champagner er lavet med druer høstet fra enkeltmarker klassificeret som Grand Cru. I Grand Cru Champagner er det kun tilladt at bruge druerne Pinot Noir og Chardonnay. Huset fremstiller 10 Champagner i 4 kvalitetsniveauer. Allerede fra standard-champagnerne er kvaliteten på et niveau, så vinen kan måle sig med selv de største og mest velestimerede huse i distriktet.
 • Ogier et Fils
  Vinproducenten Ogier et Fils: Ogie et Fils blev grundlagt af Christophe Ogie som et negociantfirma i 1859. Først i 1948 blev man negociant-éleveur. dvs. fik egne kældre til at blande og færdiggøre de vine, man købte hos vinbønderne. Få år senere fusionerede Ogier et Fils med firmaet Caves des Papes. Det nye firma har heddet Ogier - Caves des Papes indtil 2008, hvor det kom til at hedde Ogier. I 1999 blev et større domæne i Châteauneuf du Pape til salg, fordi ingen arvinger ønskede at overtage stedet. Det var Clos de I'Oratoire des Papes, som i 25 år havde været drevet af enken efter Leonce Amouroux. I 2000 blev Société Léonce Amouroux med 20 hektar vinmarker overtaget af Ogier. Vinene fra Clos de I'Oratoire des Papes har siden været adskilt fra den øvrige produktion hos Ogier, og etiketterne er uændrede siden 1926, hvor de første vine blev aftappet under domænenavnet.
 • Patriarche Pére & Fils
  Vinproducenten Patriarche Pére & Fils: Bourgognefirmaet Patriarche Pére og Fils har ligget i hjertet af Beaune siden det 18. århundrede. Det er en af områdets ældste vinhandlere og er dybt rodføstet i traditionerne i Bourgogne. Jean Baptiste Patriarche grundlagde firmaet i 1780 og navnet Patriarche Pére & Fils er blevet synonym med tradition og et sikkert tegn på at en vin er blevet lavet og lagret med den største omhu. I dag ejes firmaet af Boisseaux-familien og de 425 ansatte har travlt med produktion, køb, lagring, marketing og salg af vine over hele verden. Som négociant-éleveur er det vigtigste arbejde at gøre brug af den store ekspertise til at udvælge de bedste vine, der er de mest typiske for deres område. Der bliver årligt solgt over 42 millioner flasker fra firmaet til både Frankrig og resten af verden. Firmaets bedste vine lagres midt i Beaune, i det gamle kloster, "Couvent de la Visitation" fra det 1700. århundrede.
 • Pfaffenheim
  Vinproducenten Pfaffenheim: I Alsace opstod samarbejdsånden i begyndelsen af det 20. århundrede. Denne mentalitet spirede hurtigt i Pfaffenheim i forhold til andre vindyrkende landsbyer. Man arbejde på at skabe en vinfrestillings-kælder i deres landsby.  I 1955 blev den første bestyrelse skabt - og over 50 medlemmer sluttede sig til. I 1959 blev de første druer høstede. 
 • Philippe Plantevin
  Vinproducenten Philippe Plantevin: Familien gården har 36 hektar fordelt på 4 byer: Cairanne, Sainte-Cécile-les-Vignes, Visan og Travaillan. Med denne serie af terroirs, kombineret med mangfoldigheden af druesorter, Grenache, Syrah, Carignan, Mourvedre, Cinsault for rød og Rosé og Viognier, Marsanne og Grenache Blanc for de hvide, udvikler vi meget markante vine i appellationen. Jorden er kalkholdig ler størstedelen af typen "garrigue" eller mudret lys. Vinmarkerne er pløjet og ofte trellised maksimal druer sol. Høsten er efterfulgt af en selektiv sortering i vingården. Traditionel vinfremstilling med de stemming og knusning. Gæring fra 10 til 30 dage, er det rytmiske pumpning eller daglige strømafbrydelser
 • Sensible
  Vinproducenten Sensible: Vinproducenterne Renaud og Odile de Roux har specialiseret sig i produktion af økologiske vine i det sydlige Frankrig. De omlagde deres produktion til økologisk allerede i 1983, længe før det blev "moderne" med økologi. De flade vinmarker ligger syd for byen Arles, hvor den stærke nordenvind, Mistralen, hersker. Vinden sikrer, at vinstokkene forbliver fri for svampe og efter en regnbyge er der hurtigt tørt igen. Skadedyrene har masser af naturlige fjender i dette område og kombinationen af de mange solskinstimer og kun lidt nedbør giver gode vækstbetingelser for vinstokkene.
 • Simonnet Febvre
  Vinproducenten Simonnet Febvre:
 • Skalli Familien
  Vinproducenten Skalli Familien: Skalli familien har været i Sydfrankrig siden 1961, I starten af 80'erne startede familien et revolutionerende projekt i de uopdyrkede områder i Sydfrankrig. De ville fremstille én-druevine i høj kvalitet, som man var begyndt på i Californien. Det var et oprør mod AOC-traditionerne, og startskuddet til en fortsat søgen efter kvalitetsforbedringer ved nøje udvælgelse af områder, dyrkningsmetoder og vinificering. Med hjælp fra engagerede partnere lykkedes det Skalli-familien at skabe originale franske én-druevine til en favorabel pris. Den nye revolution for Fortant de France vinene, består i, at Skalli-familien nu udover enkelt-drue, også indikerer fra hvilken type område i Languedoc vinen kommer fra.
 • Veuve Ambal
  Vinproducenten Veuve Ambal:
 • Vinovalle
  Vinproducenten Vinovalle: Vinovalie er engagerert i forskning og udvikling igennem Vinneo-programmet.  Vinneo er et teknologisk og videnskabeligt prgram  som begyndte 2009 - og har til formål at udføre forskning på lokale druer.  Vinneo bruger et unikt konsortium af aktører fra forskningsverden og erhvervslivet. Projektets hovedformål er at udvikle smagfulde og aromiske druer til bedre at kunne imødekomme den globale efterspørgsel. Fremgangsmåden er at udvikle en række vine udelukkende fremstillet af indfødte druesorter.  Denne fremgangsmåde benytter Vinovalie sig af - og produrerer derfor vine af meget høj kvalitet. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning