Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Domaine Duplessis

Der er ingen varer
Domaine Duplessis

Vinproducenten Domaine Duplessis:

Omtrent midt mellem Gigondas og Châteauneuf-du-Pape, i nærheden af byen Jonquiéres. Laver Lionel Duplessis Côtes du Rhône, der kombinerer det saftige og krydrede bærpræg, der er typens varemærke, med seriøse og dybe toner. De omtrent 22 hektar dyrkes efter alle kunstens regler og uden kemiske sprøjtemidler, hvilket afspejles i kælderarbejdet, der bygger på ideer om kontrolleret naturlighed. 

Det betyder meget begrænset svovlbrug, klaring med æggehvider og meget let filtrering, men der er dog ikke tale om decideret naturvin, da Lionel insisterer på f.eks. temperaturkontrol og afstilkning. Visse radikale biobønder anser muligvis den slags for unødvendig indgriben, men til gengæld sikrer det en ren vin med klar og imødekommende frugt.

Et domæne der på fornem vis udtrykker præcis, hvad det er Rhône kan, og hvorfor vi danskere i den grad har taget områdets vine til os.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning