Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i Østrig

Der er 1 vare.

Vinproducenter i Østrig:

Selvom kun en procent af verdens vinproduktion fremstilles i Østrig, er Østrig et anerkendt og velrenommeret vinland. Vinfremstilling i Østrig er en antik dyd, der kan spores helt tilbage til ca. 700 f.kr., men særligt i løbet af de to sidste årtier har østrigsk vin vundet international anerkendelse og en lang række fornemme priser.

Vi har nedenunder, de østrigske vinproducenter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.

Underkategorier

  • Scheiblhofer
    Vinproducenten Scheiblhofer: Vingården, som ligger ved landsbyen Andau i Burgenland, er grundlagt af Johann Scheiblhofer og drives i dag i fællesskab med sønnen Erich og et ti-personers hold primært bestående af nær familie. Far og søn har ansvaret for hver deres produktlinje. "Big John" er farmands projekt, "Perfection" produceres af sønnike, mens "Jois" er deres fælles serie af vine. Burgenlands varme klima giver områdets vinproducenter mulighed for at skabe nogle meget intense og muskuløse vine, og det er virkelig en mulighed. Scheiblhofer har valgt at omfavne. De 40 hektar vinmarker bliver i den grad udnyttet til at eksperimentere med druesorter, og i kælderen forsætter eksperimenterne, når Cuvéerne skal sammensættes og lagringsmetoder bestemmes. Således benytter Johann og Erich både lokale og internationale sorter til at skabe vine, der kombinerer lokale kendetegn med en kraftfuld oversøisk stil - fordelt over hele 41 forskellige Cuvéer. Hos Goldenwine har vi udvalgt 8 af Scheiblhofers vine, som højst sandsynlig vil give dig et fornyet syn på, hvad Østrig har at byde på.
  • Zillinger
    Vinproducenten Zillinger: Traditionen for vinproduktion i familien Zillinger går tre generationer tilbage. Vingården er beliggende i det sydlige Ebenthal nord for Wien i vinregionen Weinviertel. Siden Herbert i 1998 kom retur fra ønologskolen i Klosterneuburg har han stået med ansvaret for husets vine. Stilen er rank, stringent og der er fokus på at skabe vine, der er nemme at nyde. Zillinger er altid garant for fantastisk pris/kvalitet forhold.
  • Zöhrer
    Vinproducenten Zöhrer: Vinhuset Zöhrer har rødder helt tilbage til Babenberger dynastiet i omkring år 1300 hvor den tyske Kong Albrecht den 1. uddelte landbrugsjord, skove og vinmarker til sine 20 mest trofaste tilhængere. De 20 godsejere og deres efterkommere passede herefter jordlodderne i fælleskab. I 1923 blev markerne fordelt mellem de 20 ejere, og i dag er der kun 3 af disse tilbage, heriblandt familien Zöhrer. Zöhrer har ialt 14 hektar vinmarker i forskellige områder, beplantet med Grüner Veltliner, Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Chardonnay, Rivaner og Gelber Muskateller, samt med de røde sorter som Zweigelt, Blauer Portugieser, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir. Vingården er flere gange kåret som en af Østrigs bedste vingårde. Zöhrer fik GOLD i AWC Weinguide "Østrigs bedste vingårde" i 2008 og 2009 og med i Vinaria Weinguide "Østrigs bedste vingårde" i 2008 og 2009 samt med i Falstaff Weinguide i 2007 og 2008. I november 2011 er vinhuset Zöhrer blevet belønnet med "Golden Lion Award" af den Østrigske Sommelier Union og er blevet udvalgt som "Newcomer of the Year" for den bedste kvalitet i hele vinhusets sortiment i 2011. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning