Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Scheiblhofer

Der er 1 vare.
Scheiblhofer

Vinproducenten Scheiblhofer:

Vingården, som ligger ved landsbyen Andau i Burgenland, er grundlagt af Johann Scheiblhofer og drives i dag i fællesskab med sønnen Erich og et ti-personers hold primært bestående af nær familie. Far og søn har ansvaret for hver deres produktlinje. "Big John" er farmands projekt, "Perfection" produceres af sønnike, mens "Jois" er deres fælles serie af vine.

Burgenlands varme klima giver områdets vinproducenter mulighed for at skabe nogle meget intense og muskuløse vine, og det er virkelig en mulighed. Scheiblhofer har valgt at omfavne. De 40 hektar vinmarker bliver i den grad udnyttet til at eksperimentere med druesorter, og i kælderen forsætter eksperimenterne, når Cuvéerne skal sammensættes og lagringsmetoder bestemmes. Således benytter Johann og Erich både lokale og internationale sorter til at skabe vine, der kombinerer lokale kendetegn med en kraftfuld oversøisk stil - fordelt over hele 41 forskellige Cuvéer.

Hos Goldenwine har vi udvalgt 8 af Scheiblhofers vine, som højst sandsynlig vil give dig et fornyet syn på, hvad Østrig har at byde på.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning