Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i Spanien

Der er 65 varer.

Vinproducenter i Spanien:

I det moderne Spanien eksperimenterer vinavlerne som aldrig før. Der plantes internationale og klassiske druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay, og i distriktet Navarra, der er hjemstedet for eksperimentelle fornyelser, ved man aldrig, hvad flasken gemmer på. Der produceres klassisk vin på fad samt unge saftige vin, der ikke er fadlagret, mens der i Rioja stadig produceres klassisk spansk vin med masser af vanilje og brændt eg.

Vi har nedenunder, de spanske vinproducenter, som I kan klikke ind på, og læse meget mere om.Underkategorier

 • Altos de Rioja
  Vinproducenten Altos de Rioja:
 • Balestino
  Vinproducenten Balestino:
 • Bodega Vinã Solorca
  Vinproducenten Bodega Vinã Solorca: Bodega Vinã Solorca har 70 hektar egne vinmarker i hjertet af Ribera del Duero omkring byen Roa de Duero. Med stor dygtighed leder Victor Balbas Arroyo arbejdet i vinmarkerne og de moderne kældre, hvor ståltanke og 800 franske og amerikanske egetræsfade præger billedet. Med daglige smagninger sørger Victor Balbas Arroyo for, at vinene får netop den fadlagring der beriger smager i hans fantastiske vine.
 • Bodegas Arrocal
  Vinproducenten Bodegas Arrocal: I den lille by Gumiel de Mercado, har Rosé og Moisés grundlagt deres lille vingård i 2003. De 33 hektar vinmarker tog det dem lang tid at dyrke og udvidede i 1999. I 2003 begyndte de med opførelsen af deres egen lille vingård. I mellemtiden har de to sønner af Rosé og Moisés i vingården som støtter deres forældre på alle områder. I boet er der en kælder med omkring 100 tønder der indeholder hver især 225 liter og ca. 600 liters tromler. Til behandling af druerne, familien har en ren kælder, der er udstyret med rustfri ståltanke med temperaturkontrol. dette gør det muligt at gæring er optimalt kontrolleret og vinene bevarer deres smag og deres finesse.
 • Bodegas Asenjo & Manso
  Vinproducenten Bodegas Asenjo og Manso: Bodegas Asenjo og Manso er et lille privatejet vinhus beliggende i La Horra i Ribera Del Duero. Vinhusets historie går langt tilbage og er oprindeligt et familievinhus, hvor man kun lavede vin for sjov, og hvor vinhuset gik i arv fra far til søn. Dette ændrede sig dog radikalt, da den nuværende ejer, Jesus Asenjo mødte Carlos de Pedro, og de blev enig om, at de ville bygge et nyt og potent vinhus på basis af Asenjo familiens gamle vinstokke. Til at gennemføre dette projekt fandt man en ung kvinde og ønolog ved navn Natalia Calleja til at bygge produktionen op fra grunden. Natalia er uddannet i kemi og ønologi fra universitetet i Madrid og efter endt eksamen arbejdede hun for en række vinhuse i Rioja og i Ribera Del Duero. Ingen af disse troede dog på hendes nye og innovative ideer indtil den dag, hun blev ansat ved Bodegas Asenjo og Manso. Vinhuset er i besiddelse af 45 hektar Tinta del Pais, eller som de fleste ynder at kalde druen, Tempranillo. Heraf er de 8,5 hektar beplantet med økologiske stokke og er dermed ét af de i alt fem vinhuse, der har en økologisk certificering i Ribera Del Duero og dermed må producere økologisk rødvin. Den samlede produktion ved vinhuset ligger på ca 150,000 flasker pr.år, hvoraf langt hovedparten er Tempranillo vin. Alle vinhusets druer plukkes ved håndkraft og tjekkes grundigt af Natalia før de indgår i vinen. Vinhusets ældste vinstokke er ca. 130 år gamle og bruges til deres Vino Author, A&M. mens resten af druerne går til de tre mærker, Manso, Ceres og Silvanus. Ceres vinen laves også som en økologisk vin. Vinhuset sværger til at lave vin så naturtro som overhovedet muligt. Det betyder, at de ikke beskærer vinstokkene fra april og frem til høsten, da filosofien er, at den skal bruge sine kræfter på druerne frem for at hele dens sår. Samtidlig bruges der ingen former for kunstvanding af planterne. Bodegas Asenjo og Manso er derfor et vinhus med en klar vision og en rød tråd, der er gennemgående for alt, hvad vinhuset foretager sig. Resultatet er nogle enestående og spændende spanske rødvine.
 • Bodegas Bocopa
  Vinproducenten Bodegas Bocopa: Bodegas Bocopa blev etableret i 1987, da en gruppe kooperative vingårde i Alicante gik sammen om at forbedre markedsføringen af deres produkter. Det blev derefter besluttet at parkere salget af bulk og aftapning mere orienteret således, at produktionen så meget som muligt, produktionen af de vinkældre i Alicante vin. En beslutning, der skulle vise sig afgørende for virksomhedens fremtid. Virksomheden har udviklet flere investeringsplaner, renovering og opgradering af sine faciliteter til at gøre dem fortrop af sektoren. Kun på denne måde kan du få vine af højeste kvalitet muligt. Bocopa nuværende faciliteter er placeret på en grund på 7000 kvadratmeter i Les Pedreres, inden kommunen Petrer. Den nuværende vingård åbnede i 1999. Så investeret der 250 millioner pesetas til at foretage nødvendige for at fordoble produktionen af vin derefter infrastruktur. Og for nylig har disse samme faciliteter blevet udvidet. 
 • Bodegas Fontana
  Vinproducenten Bodegas Fontana: Bodegas Fontana har været ejet af Morales familien i over 30 år. Jesus Canrarero, den nuværende ejer, har samlet et hold af meget erfarne, eklektiske vin fagfolk der producrer autentiske, moderne vine af stor renhed og friskhed. Vinene der tilbydes spænder fra udtryksfulde, økologiske til vine med ægte dybde ig kompleksititet.  Målet er at producerer interessante vine som respræsenterer en moderne fortolkning af de lokale vinproducenters traditioner - en ægte følelse af stedet. Vingården er beliggende i Ucles, den mest nordlige spids af Castilla-regionen. Området er kendt for sine friske, aromatiske hvidvine, samt enestående rødvine fra Tempranillo druen. 
 • Bodegas Gailur
  Vinproducenten Bodegas Gailur: Bodegas Gailur blev født, efter ønske fra brøderne Errasti, Vicente, Jóse Mari og Paxti, om at udvikle en vingård i Rioja Alavesa, der er i stand til at ydtrykke identiteten af deres familie, hvis rejse i vinens verden overstiger 40 år. De nye teknikker og formler indenfor vinavl, giver løbende forbedring af de egenskaber af de udarbejdede vine giver, ligesom resultatet af høj kvalitet, der er meget anerkendt på det nationale og internationale marked. Gailur er en vingård med stor kapacitet, der udarbejder både røde, hvide og lyserøde vine.
 • Bodegas Iniesta
  Vinproducenten Bodegas Iniesta: Bodegas Iniesta afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement. Projektet henleder os til vores oprindelse igennem smag for fine vine. Traditionel og moderne mødes i udviklingen af nogle vine, der er en sand oplevelse for enhver smag, selv de mest krævende! Bodegas Iniesta startede i 90érne, da Jose Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år var resultaterne var gode,  forsatte deres arbejde i vinavl, plantning af forskellige sorter og øget vin udvidelse til de nuværende 120 hektar. Bodega Iniesta har ansvaret for hele fremstillingen - fra vinfremstilling til markedsføring. I begyndelsen af 2000 vokser drømmen om at bygge en vingård til at producere egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm bliver til virkelighed i 2010, da byggeriet af vingården står færdigt. Stedet er et ideelt sted til durknig af druer - og vingården er udstyret og designet til fuldt ud til af respektere de kvaliteter og egenskaber som jorden har.  I hjertet af La Manchuela, mellem floderne Cabriel og Jucar ligger Bodegas Iniesta. Vinfremstillingen er ledet af et fremragende team af kendte vinproducenter - og sammen med den entusiasme og indsats som familien ligger i projektet - laves der i dag røde og hvide vine af meget høj kvalitet.     
 • Bodegas Patrocinio
  Vinproducenten Bodegas Patrocinio: Bodegas Patrocinio er et kooperativ beliggende i den lille by Uruñuela i underregionen Rioja Alta. Vineriet er fra 1958 og benytter druer fra omkring 200 små lokale vinbønder. Bodegaen har dermed en central rolle i lokalmiljøet og et stort ansvar for de lokale bønders overlevelse og trivsel. Et ansvar, der tages meget alvorligt. Som det generelt er gældende for Rioja, producerer Bodegas Patrocinio fortrinsvis rødvin lavet på Tempranillo. Der produceres pt. 21 forskellige vine fordelt på 15 røde, 2 roséer, 3 hvide og en enkelt mousserende (cava). Vinene er opdelt i fire forskellige serier, hvor vi hos Goldenwine har valgt at fokusere på Zinio-serien. Zinio er et produkt af druer fra særligt udvalgte parceller, som samtidig er de ældste, kooperativet råder over. Formålet med vinene er at kombinere det ekspressive og det elegante til en kompleks serie af vine i en moderne riojansk stil.
 • Bodegas Toro Albalá
  Vinproducenten Bodegas Toro Albalá: Vinhuset ligger i Aguilar de la Frontera, 50 km syd for Córdoba, og blev etableret i 1844 af Antonio Sánchez Prieto i en mølle tæt på byens borg. I 1922 flytter José M. Toro Albalá produktionen til byens tidligere el-værk. El-værket byder på ideelle forhold til vinlagring med masser af kældre og underjordiske rum og gange. Vinhusets gennemsnitlige produktion er på cirka 300,000 flasker om året. Kældrene rummer op mod 6000 fade med vin i alle aldre. Bodegaen har de senere år opnået noget nær kultstatus med frigivelsen af helt op mod 100 år gamle vine fra kælderen.
 • Capal Vinos
  Vinproducenten Capel Vinos: Virksomheden blev grundlagt i arpil 1992 - med aftapning af vin og druesaft. Målet var at sikre tilstedeværelsen af deres produkter over hele Spanien. Deres vine findes i de største supermarkeder, hypermarkeder og fødekæder. Igennem en forøsteklasses kommerciel og logistisk organisation, findes deres vine også på udenlandske markeder - på hvert kontinent.
 • CinemaWines
  Vinproducenten CinemaWines: Let the movie begin and enjoy the wines..... Med den berømte spanske skuespiller Juan Echanove i rollen som instruktør, en gruppe venner som medvirkende samt en winemaker Juan Ayuso i hovederollen, er scenen sat til en Ribero del Duero bestseller. Hele holdet fik sin debut i 2010, hvor også første årgang var klar til at blive præsenteret for publikum. En  fælles passion for film og vin danner det perfekte grundlag for dette projekt. Druerne købes hos de ikoniske vingårde Vina Sastre og Abadia og med hilsen fra det centrale del af Ribero del Duero, håber hele teamet at I vil nyde forestillingen i fulde drag. Innovation, kærlighed og passion toppet med den helt rigtige mængde stjernedrys syndes at betegne Cinema vinene ganske godt. Teamet arbejder ud fra et manuskript om at skabe vine med begrænset produktion og med høj kvalitet. Det hårde arbejde bag kulisserne ses tydeligt i vinene, der til glæde for publikum for alvor træder ud over scenekanten og høster gode anmeldelser.
 • Familien Huertas
  Vinproducenten Familien Huertas: Byen Campo de Criptana, beliggende i centrum af regionen La Mancha, er kendt verden over for sine vindmøller nævnt i Don Quixote. I denne population kom i begyndelsen af 1620 en ung mand ved navn Francisco Huertas, der startede en virksomhed, der ville forsætte deres efterkommere i fjorten generationer frem til i dag. Den første aktivitet i familien var vindmøller, bliver, efter de religiøse ordrer i de vigtigste private ejere i løbet af det attende århundrede. Selv i dag er det stadig en af sine møller byen og anmeldt som ejendom af interesse. Denne aktivitet er suppleret Molinera landbrug i allerede i det attende århundrede, der omfatter vinmarker. I 1811 Gabriel Huertas - den 7. generation - købte "La Casa Grande", en stor ejendom, hvor i midten af det nittende århundrede hans søn Isidro begynder med vinfremstilling, forsatte senere af hans barnebarn Ignacio aktivitet, der var indeholdt i 1893 af byen i sin første liste over lokale vinproducenter. Huertas Antonio Rubio - søn af Ignacio - 1908 købte "La Cana". I denne overtagelse ville følge i årtierne efter købet af hans søn og børnebørn gården "Monte Don Lucio" og "White", han og familien gård "La Huerta" nu danne vin arv af selskabet. Monte Don Lucio. Der er beliggende i centrum af Campo de Criptana sigt. Terrænet er karakteriseret ved at være det meste ler med nogle gips. Det har en gennemsnitlig dybde og tekstur indeholder små grus. Den rige på organisk materiale er medium-fattig være fattig fugt fastholdelse. Dette er en gård på lang tradition i byen at blive nævnt i en række dokumenter fra det syttende århundrede. Den blev købt i 1880 af pensioneret militær Don Lucio González der begyndte vinfremstilling og var en af de vinmagere der i 1893 inden for kommunale liste. I 70érne i forrige århundrede blev det overtaget af vores virksomhed på grund af sin unikke og har en af de ældste vinmarker i regionen.  
 • Finca Emilia
  Vinproducenten Finca Emilia: Finca Emilia er vin produceret i Ribera del Duero, som er en spansk Denominación de Origenes (DO) beliggende i den nordlige del af landet, og er ét af 11 vinområder i Castilla y León. Ribera del Duero er også en af flere anerkendte vinproducerende regioner, der findes langs Duero-floden. Regionen er kendetegnet ved et stort set fladt og stenet terræn, og har byen Aranda de Duero i sit center. Ribera del Duero blev udnævnt som "Wine Region of the Year 2012" af det prestigefyldte Wine Enthusiast Magazine. Vin produceret i Ribera del Duero er næsten udelukkende fra røde druer. Albillo-druen er den eneste hvid sort der vokser i regionen. Hvidvin produceret i Ribera del Duero er for det meste konsumeret lokalt. Langt størstedelen af produktionen er dedikeret til Tempranillo, som er den dominerende røde sort i den nordlige halvdel af den spanske halvø. Tempranillo er ofte, men ikke altid, suppleret med Cabernet Sauvignon, Malbec og Merlot. Finca Emilia er dog en af de vine fra Ribera del Duero, som er 100 % baseret på Tempranillo-druen.
 • Garciarevalo
  Vinproducenten Garciarevalo: Antonio Arevalo og Benicio grundlagde deres vingård med foreningen af to familier - Garcia og Arevalo i 1991, med formålet af producerer vine af druer fra de gamle vinmarker der ligger i kommunen Matapozuelos. Deres filosofi er at skabe vine der afspejler deres rødder, jord, klima - kombinerert med vinfremstillingstraditionerne og nye teknikker og teknologier.  Alle deres team´s indenfor vinfremstilling og dyrkning af vinmarker, søger ekspertise i hele verden. Samtidig forsøger de at formidle deres filosofi om liv og arbejde til alle kunder i hele verden. 
 • La Báscula
  Vinproducenten La Báscula: La Báscula er opstået som et samarbejde mellem engelske Ed Adams og sydafrikanske Bruce Jack. Ed har en fortid som leder af store vinhandelsfirmaer i England og bestod i 1991 prøven, der gør, at han kan kalde sig Master of Wine. Bruce Jack er uddannet ønolog og har dyrket og fremstillet vin i Australien, Bordeaux, Californien og selvfølgelig i hjemlandet Sydafrika. De to venners passion for spansk vin førte i 2006 til dannelsen af firmaet. Báscula er det spanske ord for skålvægten, der er gengivet på etiketten. Den symboliserer de balancer som Ed og Bruce ønsker at repræsentere. Vinene skal være tro overfor de lokale druesorter, der anvendes men skal samtidig repræsentere en moderne, dynamisk stil. Et fælles motto for de to er: Små volumener - høj kvalitet.
 • Mont Marcal
  Vinproducenten Mont Marcal: Mont Marcal er beliggende 220 meter over havet i hjertet af Penedés regionen syd for Barcelona på Spaniens Middelhavskyst. Der har været produceret vin på denne ejendom i hundredvis af år. Siden de nuværende ejere kom til i 1975, har de været særdeles innovative dog med storrespekt for historien og områdets traditioner. Mont Marcal ejer i dag mere end 40 hektar med vinmarker og køber yderligere druer fra 300 hektar. Dette sikrer en god stabiltet og meget højt niveau i firmaets vine. Bæredygtigt landbrug er også et nøgleord for Mont Marcal, som bl.a renser store mængder vand for hele området.
 • Orot
  Vinproducenten Orot: D.O. Toro er en appellation lokaliseret i Castilla y León i den sydøstlige del af Zamora-provinsen, Spanien. Her findes der 5500 hektar vinmarker beplantet med Tinta de Toro og Garnacha til rødvin samt Verdejo og Malvasia til hvidvin. Området er influeret af det ekstreme kontinentale klima, som byder på kolde vintre og mange solrige  dage om sommeren. Jordbunden i områder består af ler, sandsten og kalksten. Al dette giver gode forhold for udviklingen for druerne.  Vingården Toresanas som står bag Orot kan dateres tilbage til 1980, men det var først i 1997 man besluttede sig for at etablere et vineri i byen Toro, i hjertet af appellationen. I dag er der hele 20 hektar tilkoblet vineriet med vinstokke som overstiger 15 år i alder. Markerne er hævet 700 meter over vandoverfladen. Bag Orot-vinene står tre stærke kvinder, hvilket også afspejler sig i vinenes karakter. De er elegante og skille sig ud fra den almene Toro-vin, som ofte godt kan være meget sødmefulde og fulde af frugt.
 • Villa Conchi Cava
  Vinproducenten Villa Conchi: Frisk, Moderne og Elegant - en hyldest til kvinder verden over. Cave betegner en mousserende vin, som hovedsageligt produceres i Catalonien. Denne vin blev født i Spanien helt tilbage i 1870'erne, men blev først navngivet Cava i 1970. Da Cava laves efter champagnemetoden, har man i mange år omtalt det som Champaña, men da franskmændene fik gennemført, at det udelukkende var dem, der måtte bruge ordet champagne, valgte man at bruge ordet Cava i stedet. Cava er det catalanske ord for vinkælder. Langt det meste Caca laves på druerne; Macabeo, Parellada og Xarel-lo, men flere producenter er begyndt at benytte Chardonnay-druen - herunder også Villa Conchi. Villa Conchi Cava er først og fremmest en hyldest til Conchi - brandejerens mor. Conchi elskede mousserende vin, men nåede aldrig at smage Villa Conchi, da hun døde få måneder inden udgivelsen. Manden bag Villa Conchi Cava hedder Javier Galarreta, og han udviklede huset ud fra en filosofi om at finde fremragende vinmarker og gøre brug af moderne faciliteter for at frembringe en Cava, der skilte sig ud fra mængden. I 2009 rejste han Catalonien tyndt på udkig efter partnere, der skulle producere en elegant og frisk mousserende vin. Hans søgning bar frugt, da han i hjertet af Penedés fandt vinmarker med de kvaliteter, der var påkrævede. Villa Conchi er en moderne og elegant Cava, der viser en anden side af spansk vin. Et omhyggeligt udvalgt af vinmarker, der ligger i læ af Montserratbjerget har været hovedfokus for vinen fra Villa Conchi. Cavaen præsenterer en frisk stil fra middelhavs-klimaet. Med kølige temperaturer i løbet af natten, hjælper det druerne til en behagelig syrlighed, og samtidig benytter Villa Conchi delvist Chardonnay-druen. Fordelen ved Chardonnay er elegante noter af frugt. Villa Conchi har høstet flere medaljer ved nogle af de store prisuddelinger inden for vin, og er trods sin unge alder et kvalitetsprodukt man bør holde øje med.
 • Vinâ Herminia
  Vinproducenten Vinâ Herminia: Vinâ Herminia i Rioja blev etableret i 1997 ved en sammenlægning af Bodegas Luis Caballero og Viñedos de Aldeanueva, S.L., firmaet der har regionens største område med vinmarker. Caballero har mere end 200 års erfaring i vinfremstilling. Den nye moderne bygning er formet som et "H", begyndelsesbogstavet i "Herminia". Kældrene rummer 8000 egetræsfade. Vinmarkerne ligger i Aldeanueva de Ebro og strækker sig ud over skråningerne på Yerga-bjerget. Området er et ønologisk skatkammer takket være det specielle klima og vinstokkene der frembringer druer i topkvalitet.
 • Vinos Sanz
  Vinproducenten Vinos Sanz: Som den ældste vingård i Rueda har Vinos Sanz status som en af de helt store producenter af områdets efterhånden verdensberømte sprøde hvidvine. Rueda er i dag nærmest synonym med Verdejo-druen, men sådan har det faktisk ikke altid været. I virkeligheden kan vi takke bl.a. Vinos Sanz for druesortens faste integration i D.O. Rueda, da man netop på denne gård, årtier før de andre, tog de første intiativer til at satse på druen. Vinos Sanz marker er fordelt over 100 hektar, som primært tilhører det naturskønne markstykke Finca La Colina omkring landsbyen La Seca. Udover Rueda-emblemet Verdejo laves der hvidvine på druerne Sauvignon Blanc og Viura (også kaldet Macabeo) samt lidt Rosé- og rødvin på Tempranillo. Trods de stolte traditioner og rødderne tilbage til 1870 er Vinoz Sanz i dag et topmoderne vineri. Man møder således den stigende internationale efterspørgsel for vingårdens høje kvalitet ved at kombinere seks generationers arv med en ambitiøs række moderne teknologiske hjælpemidler.

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning