Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinos Sanz

Der er ingen varer
Vinos Sanz

Vinproducenten Vinos Sanz:

Som den ældste vingård i Rueda har Vinos Sanz status som en af de helt store producenter af områdets efterhånden verdensberømte sprøde hvidvine. Rueda er i dag nærmest synonym med Verdejo-druen, men sådan har det faktisk ikke altid været. I virkeligheden kan vi takke bl.a. Vinos Sanz for druesortens faste integration i D.O. Rueda, da man netop på denne gård, årtier før de andre, tog de første intiativer til at satse på druen.

Vinos Sanz marker er fordelt over 100 hektar, som primært tilhører det naturskønne markstykke Finca La Colina omkring landsbyen La Seca. Udover Rueda-emblemet Verdejo laves der hvidvine på druerne Sauvignon Blanc og Viura (også kaldet Macabeo) samt lidt Rosé- og rødvin på Tempranillo.

Trods de stolte traditioner og rødderne tilbage til 1870 er Vinoz Sanz i dag et topmoderne vineri. Man møder således den stigende internationale efterspørgsel for vingårdens høje kvalitet ved at kombinere seks generationers arv med en ambitiøs række moderne teknologiske hjælpemidler.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning