Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i New Zealand

Der er 5 varer.

Vinproducenter i New Zealand:

New Zealandsk vin produceres primært i 10 regioner – fra nord til syd. På grund af det tempererede klima nyder vinmarkerne de kølige somre og de milde vintre lige så meget som de kølige sommernætter. Disse temperatursvingninger er essentielle for at kunne bevare frugten og syren i druerne, og der skabes fuldmodne druer, der i store træk minder om de druer, vi finder i Europa.

Vi har nedenunder, samlet de New Zealanske vinproducenter, som I kan klikke på, og læse meget mere om.

Underkategorier

  • Palliser Estate Wines
    Vinproducenten Palliser Estate Wines: Palliser Estate Wines blev etableret i 1989 efter 2 vingårdes sammenslutning. Vingårdene havde samme stil og vinmarker ved siden af hinanden - og sammenslutningen betød i længden bedre vin, mere kvalitet samt større mængde og en mulighed for at gøre sig gældende internationalt. Palliser har nu 32 hektar vinmarker og er placeret ca. 70 km. nordøst for hovedstaden Wellington (nordøen), i en langstrakt nord-syd gående dal, hvis undergrund er meget lig Bourgognes og med et tørt klima.  Palliser producerer klassiske vine, såsom Riesling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Late Harvest Riesling (Botrytised Riesling), Nobel Harvest Chardonnay og en Sparkling. De producerer også en vifte af lækre dagligdagsvine under navnet "Pencarrow". Palliser er blevet placeret blandt de 10 bedste vingårde i New Zealand og dette på kort tid. Bedøm selv, om det er lykkedes!.
  • Tindall
    Vinproducenten Tindall: Tindall Vineyard er en familieejet enkelt vingård i hjertet af Marlborough, New Zealand måske landets bedst kendte vinregion. Navnet hædrer Henry Tindall, bedstefar til broderen Clyde og Nigel Sowman der nu køre vingården. Tindall Vineyard er kendt for sin præmierede Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir druer og producerer klassiske Marlborough vine, hvor de udnytter de talenter som den roste vinmager Dr. John Forrest har. Vingården omfatter i alt 22 hektar.
  • Tinpot Hut
    Vinproducenten Tinpot Hut: Fiona Turner har produceret vin i Marlborough gennem mange år, med disse vine er hendes første soloprojekt. Navnet Tinpot Hut stammer fra de afsides beliggende bjerghytter mellem Wairu- og Awatere-dalen. Disse hytter blev brugt af fårehyrderne, når de drev fårene sammen efter sommerens ophold i bjergene. Navnet kæder Marlboroughs fortid som centrum for fårehold sammen med den nuværende status som et af verdens mest dynamiske vinproducerende områder. Dette bevises med disse overvældende vine.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning