Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Simon Hackett

Der er 3 varer.
Simon Hackett

Vinproducenten Simon Hackett:

Simon Hackett er en super eksponent for australsk vin, han er født og opvokset i Baros, hvor hans familie er blevet forbundet med vinhandel i mange generationer. Hans store onkel deltog Roseworthy Agricultural College i 1860 og senere dimitterede i fra den konstituerende vinfremstilling kursus fra samme college i 1938.

I dag ligger Simons vingård ved indgangen til McLaren Vale i Budgen Road og det er hermed håndkraft fremstilles sine vine i små åbnetop fermentorer, forsigtigt plejer han dem kombination af franske og amerikanske egetræsfade barriques.

Simon har aldrig været bange for at tackle mindre almindelige vinsmagere og meget af frugt kommer fra tørre dyrkede vinmarker med gamle krogede gamle vinstokke.

Når det kommer til at smage australsk vin, så er Hackett bestemt værd at prøve. Hans forfriskende citrus Sémillon er en reel eye openert, mens hans Old Vine Grenache af de mest lækre vi nogensinde har smagt, selv om vi naturligvis er forudindtaget.

For danskerne er australsk rødvin, ofte lig med Shiraz. Shiraz laver Hackett også og en frugtbombe, uden at den bliver alt for marmeladeagtig.

Udbytterne er ofte meget små og hele hans årlige produktion sjældent overstiger 10000 flasker.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning