Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Sensi

Der er 15 varer.
Sensi

Vinproducenten Sensi:

I 1895 startede Pietro Sensi familivirksomheden ved at begynde at sælge vine produceret på sine egne marker, på det lokale marked. Pietros to sønner Vittorio og Armido fører virksomheden videre, og udvider i 1916 med at købe en hestevogn således de kan bringe Chianti vinene ud til kunder i Firenze og andre omliggende byer. 

Efter 1. verdenskrig udvandrede mange italienere til USA. Deres hjemve gjorde, at der skabtes en efterspørgsel på italienske produkter og Chianti vinene, var nogle af de første vine i verden som blev solgt til oversøisk eksport.

Vittorios to sønner Pietro og Giovanni udvider og opkøber nabogården ligesom de opkøber vingårde i tre andre italienske regioner. Sensi fremstår i dag som et topmoderne og drives af fjerde generation Massimo, Marco og Roberta. Med eget eksport konto i Boston, og meget aktive på det asiatiske marked er Sensi et af de førende huse i Toscana.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning