Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Vinproducenter i USA

Der er 31 varer.

Vinproducenter i USA:

I 1979 fandtes der kun 6 vinproducenter (wineries), og i 1989 var der 29. Disse producerede tilsammen 300.00 flasker vin. I 2012 var der over 230, og der blev høstet mere end 7.500 ton druer, hvilket gav omkring 10 millioner flasker.

Vi har nedenunder, lagt USA's vinproducenter, som I kan klikke ind på, og læse meget mere om.


Underkategorier

 • 14 Hands
  Vinproducenten 14 Hands Winery: 14 Hands vine er inspireret af den utøjlede ånd af de vilde heste, der engang frit strejfede østlige Washington. Måling bare fjorten hænder høje - en "hånd" svarende til bredden af en håndflade - disse ihærdige små heste ville rejse ned fra bjergene hver dag for at drikke fra den mægtige Columbia River og græsser langs flodbredden, derefter trække sig tilbage til at køle af på nat. Washingtons vilde heste er blevet levende symboler på pionerånd af den amerikanske Vesten. VORES WINEMAKERKEITH KENISON: Keith har over 20 års erfaring med at arbejde med Washington state vine. Han kom Ste. Michelle Wine Estates som en kælder arbejdstager i 1992, hvor han lærte på første hånd kunsten at vinfremstilling. I 1997 Keith flyttede til Columbia Crest Winery, og blev forfremmet først som en kvalitetssikring tekniker, og derefter til en ønolog. Hans talenter blev hurtigt anerkendt, og han blev forfremmet til assisterende vinmager i 2002. Han har været vinmager i 14 hænder siden starten i 2005.
 • Jamieson Ranch
  Vinproducenten Jamieson Ranch: Jamieson Ranch, så er vi i Napa Valley i Californien og arnestedet for amerikansk vin produktion, Jamieson Ranch ledes af Bill Legion og har Juan José som ansvarlig for vinproduktionen. José har sin baggrund i Chile vin. Jamieson er ikke bare en Californisk vin producent, Jamieson er også masser af kultur, musik og kunst, hvorfor der afholdes mange arrangementer hos vinhuset. Jamieson producerer de typiske Californiske vine nemlig, Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay. Deres vine er vine der som regel får gode anmeldelser og gode bedømmelser. Foreksempel fik deres Zinfandel vin Whiplash 93 point ved en smagning. Toast of the Coast Wine Competion.
 • Kendall Jackson
  Vinproducenten Kendall Jackson: Jess Jackson producerede sin første Chardonnay i 1982. Hans mål var at skabe en vin som folk i alle niveauer af ekspertise kunne nyde. Tre årtier senere, er firmaet familiejet og Kendall-Jackson er en af de mest betroede og berømte vingårde i verden. I de sidste 21 år i træk, har vingårdens Winther Reserve Chardoonnay været nr 1 på listen over solgte Chardonnay i USA.  Kendall-Jackson ejer mere end 12000 hektar vinmarker, placeret på bjergskråninger. SIden 2011 har alle disse marker været certificerert som bæredygtig vindyrkning. Hvert år, udfører Kendall-Jackson den største tønde af Chardonnay i verden - denne arbejdskrævende proces, bruges af alle vinfremstillingsvirksomheder til at skabe mere tekstur og kompleksitet i vinen. For at sikre en ensartet kilde af høj kvalitet for deres vine, bruger de tønder af eg - og har et partnerskab med en mølle i frankring - og bødkerindustrien i USA: 
 • Mendocino Wine Company
  Vinproducenten Mendocino Wine Company: Mendocino Wine Company er firmaet bag Parducci Winery, Paul Dolan Vineyards, Wines That Rock og Zig Zag Zin. Mendocino Wine Company blev i 2003 ét af de første ti vinhuse i USA der blev certificeret økologisk og i 2005 det første vinhus i USA der blev certificeret som biodynamisk. I 2007 blev Mendocino det første vinhus i USA (og måske i hele verden), der er certificeret CO2-neutralt. På hele ejendommen er etableret anlæg der genanvender alt spildevand fra vinproduktionen, således at al vand recirkuleres uden brug af kemikaler. Al energi ti produktionen hentes fra sol og vind, således det ikke er nødvendigt at købe CO2-kvoter for at være CO2-neutral.
 • Michael & David Winery
  Vinproducenten Michael og David Winery: Michael og David Phillips er brødre. Deres familie har dyrket frugt og grøntsager i Lodi regionen siden 1850erne. Michael og David udgør 5 generation af drue-avlere i Phillips familien.  I dag er Michael David Winery udvidet med en 6.generation af vinbønder i familien, med Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien undstreger stadig vigtigheden af, at dyrke kvalitetsvine med unikke og iøjnefaldende etiketter.  Michael David Winery har vedtaget nogle af de mest progressive bæredygtige landbrugsmetoder i staten. Alle 750 hektor af familiens vinmarker er Tredjepartscertificeret - og kontraktavlere fik af staten bonus for at følge i familiens fodspor.  Startedende i 2011 blev 100% af Lodi-dyrket frugt ved Michael David Winery certificeret som bæredygtigt. 
 • Milbrandt
  Vinproducenten Milbrandt: Milbrandt Vineyards blev grundlagt i 1977 og BUcth og Jerry Milbrandt. Med udgangspunkt i fire generationer af landbrug, tog Butch og Jerry et spring fra kartoffel og æblelandbrug til vindyrkning i verdensklasse. De tog en risiko ved at plante druer og blev hurtigt anderkednst for at hjælpe med at etablere to af de største AVAS i staten : Old Lakes og Wahluke Slope. Den lavvandende jordbund, gør det til et pefekt sted at dyrke druer.  Med innovation og beslutsomhed, har Milbrandt aldrig stået tilbage for en udfordring - og deres vedholdenhed afspejler sig i des vine. Vinene er udformet til at kunne nydes til enhver lejlighed, uanset om det er en lang dags arbejde erller til en stor fest.  I 2009 ansatte de Emily Haines som vin-chef - og hun har siden dag et bragt entusiasme og erfaring ind i firmaet. 
 • Parducci Winery
  Vinproducenten Parducci Winery: Parducci Winery er etableret af Adolf Parducci i 1932 i Ukiah i Mendocino, og er dermed den ældste stadigt producerende vingård i USA. Adolf's søn John Parducci er i dag optaget i "California Winemaker's Hall of Fame". Siden 1997 er det Winemaker Bob Swain der er hovedansvarlig for produktionen af vinene. Han er uddannet ønolog fra universitetet i Fresno og har haft en lang karriere hos nogle af de største vinproducenter i Californien. Parducci Small Lot Blend vinene er lavet med håndværksmæssige metoder, der normalt forbindes med meget små produktioner, og det giver vinene et kvalitetsniveau der ligger langt over hvad man vil forvente i denne prisklasse.
 • Paul Dolan Vineyards
  Vinproducenten Paul Dolan: Paul Dolan droppede i 2004 CEO-jobbet hos Fetzer Winery og forlod firmaet efter 27 års ansættelse til fordel for bl.a. dette projekt der bærer hans navn. Ideel er at producere den mest bæredygtige vine overhovedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I disse vine er næsten al vin produceret biodynamisk, men da der stadig indgår vin som "kun" er dyrket økologisk, er vinene deklareret som økologiske. 
 • Rutherford Hill Estate
  Vinproducenten Rutherford Hill Estate: Rutherford Hill Historie: Beliggende højt på en bakke, kommanderer Rutherford Hill Winery en spektakulær udsigt over Rutherford bænken i Napa Valley. Det er fra en håndfuld af de mest udvalgte Napa vinmarker, at Rutherford Hill forsætter sin tradition for at lave legendariske vine. I 1972, mens resten af verden lige begyndte at lægge mærke til Napa Valley, anerkendte grundlæggerne af Rutherford Hill en unik mulighed; de troede, at dalens klima og jord, ligesom Pomerol, var velegnede til Merlot og var blandt de første til at banebrydende, hvad der er blevet Napa's førende sort. I 1996 købte familien Terlato vingården og omfavnede deres legendariske engagement i kvalitet over mængden. Deres stræben efter excellence begyndte med en omfattende gennemgang af alle aspekter af anlægget, der resulterede i betydelige forbedringer af vort portefølje af vine af stor kompleksitet og karakter. TWG Formand Anthony Terlato, sammen med hans sønner Bill og John, arbejder sammen med Rutherford Hill vinproducent Marisa Taylor for at tackle udfordringerne for konsekvent at forbedre vinen, vinde efter vintage. Filosofien om, at Terlato satser på alle deres ventures, var tydeligt i Rutherford Hill fra begyndelsen.
 • Soaring Wings Vineyard
  Vinproducenten Soaring Wings:Jim Shaw, pilot for Delta - og hans kone Sharon grundlagde Soaring Wings Vineyard i sommeren 2004. Vingården ligger i den lille by Springfield, Nebraska.  Noget af det der gør Soaring Wings speciel, er udvælgelsen af vine de tilbyder. Ved deres vinsmagninger tilbyder de flere vine end de fleste. Nogle af deres bedste vine vil vi nævne her: Syrah, en ældre tør vin med en flot frugt finish - den eneste Syrah der dyrkes i staten Nebraska. Derefter kommer to mousserende vine, Traminette - som er tør og minder om franske vine og Edelweiss som er mindre kulsyreholdig end Traminette. Soaring WIngs er en af de få vinproducenter i Nebraska som producerer mousserende vin. 
 • Wine Enthusiast Companies
  Wine Enthusiast Companies: I 1979 var Adam og Sybil Strum nygifte - og havde lige startet livet sammen i en forstad til New York. Adam fulgte i sin fars fodspor og arbejde som vinsælger - Sybil arbejdede i tv. De havde begge en kærlighed til vin. Da de ledte efter det helt rigtige tilbehør som glas, proptrækkere, opbevaringsløsninger - opdagede de, at det bedste kun var tilgængeligt. Således skabte de Wine Enthusiast Companies.  De startede ud på loftet i deres hjem. Det første år fik de 100 ordrer fra deres postordrekatalog.  I dag er Wine Enthusiast Companies verdenskendt og har hovedkvarter i den afslappede by Valhalla.
 • Zin Phomaniac
  Vinproducenten Zin Phomaniac: Zin Phomaniac produceres af og for Zinfandelelskere, der tørster efter den berusende aroma og varme Zinfandel druen frembringer. Druerne kommer fra Californiens bedste Zinfandel regioner, og altid fra gamle vinstokke. Tag blot et enkelt nip og du ved, at "Life is hell, without Zinfandel"... Zinfandeldruerne, der stammer fra flere "Old Vine" - marker i nogle af de bedste appellationer i Sonoma County (Russian River Valley, Sonoma Valley, Alexander Valley og Dry Creek Valley), for vores Reserve Zinfandel og Lodi til vores Original Zinfandel blev håndplukket over en periode på flere uger, da hver vinmark skulle opnå optimal modenhed. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning