Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Franklin Tate

Der er 2 varer.
Franklin Tate

Vinproducenten Franklin Tate:

Den unge og fremstormende ønolog Rory Clifton - Parks er ved roret af vinindustri veteranen Franklin Tate, Franklins far John har også ydet værdifulde input til sammenstikning af vinene.

Tate & Clifton - Parker holdet bringer omfattende dybde, viden og lidenskab til Franklin Tate Estate vinfremstilling.

Som direktør fra vinfremstilling på FTE, bestræber Rory sig på at fremstille vine af høj kvalitet og som afspejler terroir i regionen. med nogle af de bedste muligheder Margaret River har at tilbyde, til sin rådighed Rory, får han stor tilfredshed i at se frugt behandlet i den endelige flaske produkt.

Det er ingen overraskelse, at Rory´s gane er forudindtaget mod Margaret River vinsmagere og stilarter, og han kan ofte findes hengive sig til en velfortjent glas eller to af Chardonnay, Shiraz eller Cabernet Sauvignon efter en lang dag i vingården.

Vine, der er kendetegnende for Margaret River regionen. "For mig, er en stor vin drevet frugt og ren med god kompleksitet og struktur", siger han, "jeg elsker mangfoldigheden i Margaret River regionen, som handler om livsstil og det bedste af alt - havet, kunst, god mad og ikke mindst - gode vine"

At bruge sin tid nedsænket i et naturligt miljø og surfe på misundelsesværdige pauser i Margaret River kyst, er Rory passion for hans region kun overgået af hans passion for at flaske skønhed Margaret River og dele det med resten af verden.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning