Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Cranswick

Der er 3 varer.
Cranswick

Vinproducenten Cranswick:

Familienavnet Cranswick menes at stamme fra Crane´s Wyke i Yorkshire, hvor navnet omtales for første gang. Firmanavnet Cranswick blev skabt i 1991 da Graham cranswick Smith købte firmaet Diago´s Winemaking i Riverrina regionen i New South Wales. Siden da har Cranswick ændret produktionen fra kvantitet og produktion til andre store producenter af australsk bulk vin til i dag vor kvalitet sættes i højsædet og der produceres en bred vifte af kvalitets vine.

Huset har i dag et godt omdømme og ikke mindst er det godt vin for pengene. Vinene produceres for at fremhæve det bedste af australsk vinproduktion hvor smag og duft er det store ledetråde. Druerne høstes fra en bred vifte af druer fra flere steder i Australien, vinmarkerne dyrkes efter moderne metoder, hvor druekvaliteten kombineret med et lavt høstudbytte per hektar er med til at skabe moderne australsk vin.

Hvorfor denne Sarus Trane? Sarus Trane er valgt fordi den er større end alle andre traner og er et symbol på det. Cranswick står for. Sarus Trane er den eneste "indfødte" australske trane, og er verdens største flyvende fugl, ca. 2 meter høj og med et vingefang på 2,5 meter. Tranen er anset for at være en hellig fugl i flere lande, f.eks. Kina, Vietnam og Japan. Det siges at hvis man folder 1000 papirs traner så vil ens ønske om et langt og godt liv blive opfyldt.

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning