Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Escudo Rojo Red Blend 75 cl Se fuld størrelse

Escudo Rojo Red Blend 75 cl

Beskrivelse:

Vinen har en flot rubinrød farve, og i duften finder man klassisk o versøisk stil med komplekse frugttoner og krydrede nuancer. Her finder man også toner af mørke brombær og krydderier samt ristede nødder og kaffebønner. Vinen er smagsfuld, kraftig og kompleks. Fyldig med toner af hindbær og brombær understøttet af moden tannin. Med udviklingen i glasset får vinen mere struktur og styrke. Den slutter krydret og afsløre elegant Chiles karakteristiske terroir. Vinen er velegnet til bla and, lammekød og chokoladekage. Den bør serveres ved 16-17 grader.

Flere detaljer

DKK 209,00

Escudo Rojo Red Blend 75 cl:

Om producenten: Famillien stammer fra Frankfurt i Tyskland, hvor Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) drev sin bank og vekseller forretning. Han fik fem sønner, hvor hver søn symboliseres ved en pil i Baron Philippe de Rothschild - logoet. Den tredje søn, Nathan Rothschild (1777-1836) blev sendt til London, og det var hans søn Nathaniel (1812-1870) som erhvervede Charteau Mouton Rothschild i 1853. Nathaniel omdøbte slottet til Chateau Mouton Rothschild som det stadig hedder den dag i dag. Mouton - betyder på gammelt fransk - lille bakke eller forhøjning. Ch. Brane-Mouton lå på en sådan, men Nathaniel beholdt "Mouton" i navnet bevidst, fordi han var født i vædderens tegn, hvilket siden er blevet et symbol for slottet. Baron Philippe de Rothschild Maipo Chile, blev grundlagt i januar 1997 og i 2003 indviede man firmaets bodega med alle de moderne faciliteter, som er nødvendige for at producere topvine. Siden har man produceret vine med druer fra egne parceller, suppleret med druer fra faste leverandører i Maipo, Rapel og Casalanca dalene.

Om vinen: Escudo Rojo-serien henter sit navn i den direkte oversættelse til spansk af navnet Rothschild, der oprindeligt stammer fra det tyske "Das rote Schild" - efter familliens ræde våbenskjold. Også vinmæssigt forsøger man at sammensætte den moderne chilenske karakter med Rothschilds klassiske stil. Den røde Escudo Rojo er lavet på Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, de to klassiske Bordeaux-druer, som tilfører vinen finesse og struktur. Desuden har man anvendt Carmenère og Syrah, som bringer fylde, farve og krydderier.

I glasset: Vinen har en flot rubinrød farve, og i duften finder man en klassisk oversøisk stil med komplekse frugttoner og krydrede  nuancer. Heer finder man også toner af mørke brombær og krydderier samt ristede nødder og kaffebønner. Vinen er smagsfuld, kraftig og kompleks. Fyldig med toner af hindbær og brombær understøttet af moden tannin. Med udviklingen i glasset, får vinen mere struktur og styrke. Den slutter krydret og afsløre elegant Chiles karakteristiske terroir

12 andre varer i samme kategori: