Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Santa Cruz Cabernet Sauvignon 75 cl Se fuld størrelse

Santa Cruz Cabernet Sauvignon 75 cl

Beskrivelse:

Santa Cruz Cabernet Sauvignon har en dyb mørkerød farve med et violet skær. Aromaerne domineres primært af solbær og brombær, fulgt op af mokka og chokolade. I smagen mødes man af friske mørke bær efterfulgt af en behagelig naturlig garvesyre. En god allround vin som kan serveres til svinekød, ikke alt for kraftige oksekødretter og gode faste oste. Vinen bør sereres ved 18 grader.

Flere detaljer

DKK 70,00

Santa Cruz Cabernet Sauvignon 75 cl:

Om vinen: Santa Cruz er en fremragende fyldig vin produceret af udvalgte druer fra vinmarkerne i Central Valley i hjertet af Maule-regionen i Talca. Dette rige landskab er karakteriseret ved markante klimatiske forhold, kolde vintre og varme, solrige somre, hvilket giver vinen dens optimale kvalitet og fyldige krop.

I glasset: Vinen har en dyb mørkerød farve med et violet skær. Aromaerne domineres primært af solbær og brombær fulgt op af mokka og chokolade. I smagen mødes man af friske mørke bær efterfulgt af en behagelig naturlig garvesyre.

Serveringsforslag: En god allround vin, som kan serveres til svinekød, ikke at for kraftige okskekødretter og gode faste oste. Vinen bør serveres ved 18 grader.

12 andre varer i samme kategori: