Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp

Om os

Virksomheden

Som et af de få i Danmark, er Golden Wine et uafhængigt familiefirma uden aktionærer eller fremmed økonomiske interesser.

Golden Wine sælger kvalitetsvine fra de fleste vindistrikter i verden, og vores sortiment er sammensat af vine, vi selv importerer, egne brands samt vine fra andre danske importører.

Golden Wine tibyder vine med jeres egen etiket - Private Labels. En god idé til vingaver til forretningsforbindelser, medarbejdere og venner, eller en mulighed for en forening, der kan få en forretning ud af at sælge vine med egne etiketter.

Golden wine har desuden et udvalg af special øl fra Skands Bryggeri. Også her, kan der laves gaveæsker. 

Vi har et ligeledes Whiskey, Gin, Vodka og Rom

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik på Brogade 52A, 9500 Hobro

Via vores fuldsortimentsgrossister skaffer vi andre vine, spiritus m.v i alle prisklasser og fra alle verdensdele med dags varsel. Vores normale sortiment omfatter vine i prisområdet ca. 30 - 3000 kr/flasken.

Derudover sælger vi vintilbehør fra Menu, 

 

Informationer

Web shoppen har åben 24/7/365

Åbningstider i vores butik på Brogade 52A, 9500 Hobro

Eller efter aftale henv. på mobil 27834459

Tors: 12-17

Fre: 12-18

Lørdag: 10-14 - Første lørdag i hver md: 10-15

Ellers åbent efter aftale.


Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 83 44 59

Send os en e-mail
Øl- og vinsmagning