Privatlivs- og Cookiepolitik

Her finder du information om, hvorfor vi indsamler oplysninger, hvordan vi bruger dem til at forbedre din brugeroplevelse, samt hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger. 

Ejerforhold

Denne hjemmeside og webshop ejes og drives af:

Golden Wine

Friggsvej 96, 9500 Hobro
Mail: info@goldenwine.dk
CVR: 34102775

 

Privatlivspolitik

Golden Wine behandler alle data, som er indsamlet og registreret via GoldenWine.dk fortroligt, de registrerede data vil ikke være tilgængelige for andre og kun i nødvendigt omfang blive overdraget til tredjepart fx Google Analytics, MailChimp og Facebook.

Ved at bruge GoldenWine.dk, accepterer du denne Privatlivspolitik for vores virksomhed.

Du kan til enhver tid sende forespørgsler vedrørende beskyttelse af personlige data, fortrolighed og sikkerhed til os. Ligeledes kan du når som helst anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig. Dette kan ske på ovenstående mail.

Personoplysninger

Golden Wine indsamler ikke personlige oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger enten ved registrering i forbindelse med et varekøb, deltagelse i en undersøgelse, accept til modtagelse af nyhedsbrev eller konkurrence.

Personoplysninger bruges kun til at gennemføre registrering eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi forskellige informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Dine oplysninger bruges til at identificere dig som bruger, vise dig relevante annoncer, registrere dine køb og betalinger, for at kunne levere de services, du har efterspurgt fx at fremsende et nyhedsbrev samt optimering af hjemmesidens indhold og brugervenlighed.

En hvilken som helst oplysning, som vi indsamler fra dig, kan bruges til et eller flere af de følgende formål:

  1. at tilpasse din oplevelse på GoldenWine.dk
  2. at forbedre vores hjemmeside
  3. at behandle reklamationer
  4. at sende bestilte produkter til dig
  5. at kunne besvare dine forespørgsler
  6. at identificere dig som en kontrahent
  7. at etablere en primær kommunikationskanal med dig;
  8. at gøre det muligt at udstede en faktura til dig
  9. at automatisere diverse processer
  10. at udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser
  11. at håndtere administration af kundeforholdet til dig

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Disse betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Al databehandling foregår inden for EU.

Alle data lagres i databaser og filer, som hostes i Danmark. Der udføres automatisk backup af data, af sikkerhedsmæssige årsager.

En kopi af kundeoplysningerne gemmes også i vores regnskabssystem, hostet i et datacenter.

Klager

Du har både som kunde og privatperson mulighed for, at få oplyst de persondata vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres via mail til info@goldenwine.dk

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Klagen skal indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.

 

 

 


Cookiepolitik

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, registrere trafikdata og til at håndtere ordrer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies – se vejledning – og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Der afsættes forskellige typer cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere og for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle funktioner

Session-cookies forbliver ikke på din computer, efter at du har forladt en hjemmeside eller lukket browseren. Alle de indsamlede oplysninger giver Golden Wine mulighed for at analysere trafikmønstre. Dermed kan vi, give vores besøgende en bedre oplevelse, ved løbende at forbedre indholdet, tilpasse hjemmesiden, og gøre den nemmere at bruge. 

Permanente cookies forbliver på din computer, når du har forladt hjemmesiden. Golden Wine.dk benytter permanente cookies til at analysere, om besøgende kommer igen flere gange. Det kan være med til at vise, om brugerne betragter hjemmesiden som nyttig og værdiskabende.

Sletning af Cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden.
Du kan slette eller afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil hjemmesiden og webshoppen måske ikke fungere optimalt.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Betalingsværktøjer QuickPay/NETS
  • Statistikværktøjer, fx Google
  • Sociale medier plugin som Google, Facebook mv.
  • Nyhedsbrev, MailChimp

Forskellige cookies

Der indsamles cookies i følgende kategorier.

Tekniske cookies

De tekniske cookies er nødvendige og bruges til at skabe en funktionel hjemmeside. De husker din adfærd på hjemmesiden, så din oplevelse kan forbedres fx ved at huske dine valgte emner i webshoppens indkøbskurv, mens du klikker rundt i webshoppen.

Statistikcookies

Statistisk cookies hjælper os med at forstå, hvordan hjemmesidens besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere anonyme oplysninger. Oplysningerne bruges til at optimere hjemmesidens brugervenlighed.

Markedsføringscookies

Markedsføringscookies anvender data om brugeres interesser, vaner og aktiviteter, så der kan markedsføres reklamer til brugeren med denne viden. Facebookreklamer er eksempelvis baseret på sådanne cookies.

Tredjepartscookies

Mange hjemmesider har tilladt at tredjeparter placerer cookies via deres hjemmeside. Når vi anvender Google Analytics til at analysere vores hjemmesidetrafik statistisk, så placeres cookies fra Google, som her er en tredjepart.

Klik her for at læse mere om, hvordan Google behandler indsamlede data her.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev på hjemmesiden, vil dit navn og mailadresse blive delt med MailChimp. Ligeledes vil det være umuligt at lave betalinger, hvis ikke betalingsoplysningerne måtte videresendes til NETS via QuickPay.

 

 

 

 

 

 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret den 20.11.2019.

Privatlivspolitikken er senest revideret den 20.11.2019.

×

Kurv