Fri fragt over 1200 kr - kun i DK
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Adnams First Rate Finest Cut Gin 70 cl Se fuld størrelse

Adnams First Rate Finest Cut Gin 70 cl

Beskrivelse:

Vi tager kun den sødeste, reneste sprit fra vores håndlavede kobberkedler, for at skabe denne fine Gin.

Flere detaljer

DKK 465,00

Adnams First Rate Finest Cut Gin 70 cl:

Adnams fra korn til glas, Vores First Rate Gin destilleres fra tre slags korn: byg, hvede og havre. Adnams kældermester, Fergus Fitzgerald, fremstiller en øl-væske fra disse korn, der fermenteres til cirka 6 % alkohol uden tilsøtning af humle. Adnams chef-kældermester, John McCarthy, tager derefter denne øl og køre den igennem en "ølstrimmel" kedle, der øger alkohol-procenten til 80 til 85 % vol. de destilleres efterfølgende i korrigeringskedler for at skabe en ren, ren ånd. Kun den reneste del af ånden trækkes af; den fineste sprit. Ånden returneres derefter til kobberpanden, der stadig skal omdistilleres og blandes med tretten udvalgte botaniske urter.

Adnams First Rate Finest Cut Gin 70 cl har en alkohol procent på 48 % vol.

Adnams Southwold: Med over 700 år som uafhængig familie-ejet bryggeri, er Adnams det første britiske bryggeri der destillerer fra "grain to glass". Byg er dyrket og maltet lokalt, og brygget til en 7 % vol Pale Ale og destilleret på deres nye anlæg fra 2010. Der destilleres både en Single Malt og en Tripple Malt som henholdsvis East Coast Vodka og Longshore Vodka, og disse former basis for deres Single og Tripple Malt Whisky, samt de to Gin de producere.