1920x700px_Butik3


Golden Wine sælger fantastisk vin, øl og spiritus fra hele verden

Golden Wine sælger udsøgte vine i høj kvalitet, dejlige specialøl og spændende spiritus fra følgende lande, Frankrig, USA, Spanien, Chile, Argentina, Italien, Australien,New Zealand, Sydafrika, Portugal, Østrig og Rumænien.

Golden Wine har egen import af specielt udvalgte vine fra Spanien, Australien, Sydafrika samt Syditalien. Vine som vi til fulde kan stå inde for både hvad angår kvalitet, smag og pris.

Vores øl stammer primært fra Bryggeriet Skands, men ind imellem tager vi også andre spændende specialøl hjem. Hos Bryggeriet Skands fokuseres på kvalitet og balancerede smagsoplevelser med det gamle bryggerhåndværk i højsædet. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med en høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer.

Vi har en bredt udvalg af virkelig gode spiritus og likører. Så går du efter noget helt specielt til dig selv eller som gave, så finder du det her. Vi står klar med masser af inspiration til lækre drinks og kan selvfølgelig også levere tilbehøret hertil.

Klik på dit foretrukne land og se straks hvad vi kan tilbyde herfra. Søger du en helt speciel vin, så tøv ikke med at kontakte os på info@goldenwine.dk, vi kan opfylde de fleste ønsker.

×

Kurv