Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Amavel Costa White Port 75 cl Se fuld størrelse

Amavel Costa White Port 75 cl

Beskrivelse:

Med en aroma af citron og lime afslører denne portvin en behageligaromatisk friskhed med subtile nuancer af træ. På smagen er den fløjlsagtig, frisk og afbalanceret med noter af frugt som citrus og tør abrikos. Eftersmagen er frisk og elegant, og besidder modne citrusfrugter, valnødder og mandler.

Flere detaljer

DKK 149,00

Amavel Costa White Port 75 cl:

Dette er en White Port portvin som er sammensat af omhyggeligt udvalgte vine, lagret i egetræsfade af forskellig størrelse. Portvinen harlagret mellem 3-5 år. Vinen består af en blanding af forskellige druesorter fra gamle vinmarker, f.eks. Viosinho, Malvasia Fina, Malvasia Rei, Verdelho, Códega og Rabo de Ovelha.

Med en aroma af citron og lime afslører denne portvin en behagelig aromatisk friskhed med subtile nuancer af træ. På smagen er den fløjlsagtig, frisk og afbalanceret med noter af frugt som citrus og tør abrikos. Eftersmagen er frisk og elegant, og besidder modne citrusfrugter, valnødder og mandler.

Vinen nydes ved en temperatur på mellem 9 og 11° C. Den kan nydes alene som en aperitif, eller sammen med desserter som indeholder f.eks. nødder og desserter med tropiske frugter, citrus, vanilje, karamel eller krydderier. Denne portvin indeholder 117 gram sukker pr. liter vin.

16 andre varer i samme kategori: