Fri fragt over 1200 kr - kun i DK
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
1724 Tonic Vand 200 ml Se fuld størrelse

1724 Tonic Vand 200 ml

1724 Tonic Vand 200 ml:

1724 Tonic Vand er virkelig en lækker premium mikser der virkelig skiller sig ud fra andre Tonic's på markedet.

1724 Tonic er produceret i Chile. Og vi må nok indrømme at vi ikke havde forventet at det var her en nyskabende premium Tonic skulle komme fra. Den er virkelig lækker. Og ret anderledes.

Flere detaljer

DKK 30,00

Beskrivelse:

1724 Tonic Vand: I næsen meget indbydende og frugtrig. De små fine kulsyrebobler løber legende og let henover tungen. Det første smagsindtryk man møder er en frugtig sødme, nærmeste henad appelsin eller mandarin. Et meget lys og sart sødme blandet med citrus. Bitterheden fra kininen mærker man først i den let tørre eftersmag, og den er ikke på nogen måde dominerende. Meget lækker og meget letdrikkelig. En sødere Tonic for dem der ikke er til det helt bitre.

1724 Tonic Vand: Grundingrediensen er selvfølgelig kinin. Og ikke bare hvilken som helst kinin. Kininen vokser i 1724 meters højde i Andesbjergene. Kininen, mere præcis den bark kinien udvindes fra, høstes med håndkraft, hvilket sikrer at kun råvarer af den aller højeste kvalitet bliver brugt i produktionen af 1724 Tonic Vand. Kinatræet, eller Chinarindtræet, stammer faktisk oprindeligt fra Andesbjergene, men det vokser i dag over hele verden. Den kinin man udvinder fra træet i Andesbjergene er dog væsentlig mildere og mindre bitre. Dette smager man virkeligt i 1724 Tonic Vand. Bitterheden er meget nedtonet.

1724 Tonic Vand er lavet på rent kildevand fra det rå og uberørte Patagonien. Man kan smage at råvarer er særligt udvalgt til denne fine Tonic Vand. 1724 Tonic Vand fremstår som en meget versatil Tonic Vand der kan mikses med det meste. Men sørg for at bruge produkter af ordenlig kvalitet, det fortjener 1724 Tonic Vand.

 

9 andre varer i samme kategori: