Fragt 199 kr
Leveringstid 1-3 dage
14 dages fortrydelsesret
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kategorier
Nyhedsbrev
Smilyrapport
Mad & Hjælp
Lust 75 cl Se fuld størrelse

Lust 75 cl

Beskrivelse:

Vinens navn "Lust" refererer til Michael David's flagskib 7 Deadly Zins (de 7 dødsynder), og som de to brødre udtaler, så er vinens største synd måske, at druerne kommer fra Lodi, og har resulteret i en syndig lækker vin. Hvert år bliver kun de allerbedste partier af druer udvalgt til at indgå i vinen Lust.

I Glasset: "Lust" har en lækker fyldig smag af modne bær og en smule vanilje og sød karamel. I ganen fornemmes også de fine tanniner og krydderier fra fadlagringen. Vinen har mange facetter og afsluttes af en fin eftersmag. Nyd vinen til kalvkød, krydrede retter eller til et udvalg af oste. Serveringstemperatur 16-18° C.

Flere detaljer

DKK 435,00

Lust 75 cl:

SFCWC 2015: Double Gold.

Unified Wine & Grape Symposium 2016: Michael David Winery named Winery of the Year.

Vinen: Zinfandel-druerne til vinen "Lust" høstes fra én af de marker, som også leverer druerne til Michael David's berømte flagskib 7 Deadly Zins. I Lust er Zinfandel-druerne iblandet en smule Petite Syrah-druer. Denne kombination giver en vin med finesse og lækker fylde. 2012 var en helt enestående årgang for området Lodi. Kvaliteten af druerne var langt over gennemsnittet, og det perfekte vejr gav en fantastisk høst. Kun ganske lidt regn men til gengæld masser af varme dage og kølige nætter i høstperioden gav én af de mest pålidelige årgange i mange år.

Området & Producenten: Vi finder området Lodi øst for storbyen San Francisco tæt på floden Sacramento. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbund og et nærmeste Middelhavsagtigt klima. Området byder på kølig morgentåge og varme dagtimer med en masse soleksponering, hvilket r optimale forhold for Zinfandel-druen. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter. De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6.generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter. Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 hektar og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.